Ons team

TRANSFERS beLICHT is een opleidings- en adviesbureau op het gebied van het verminderen van fysieke belasting voor medewerkers in de gezondheidszorg. Het bureau heeft een breed aanbod van cursussen voor medewerkers van verpleeg- en verzorgings­huizen, gehandicaptenzorg, thuiszorg, ziekenhuizen, kinderopvang en kraamzorg maar ook voor docenten en studenten binnen het beroepsonderwijs.

Onder verplegenden en verzorgenden komen vaak gezondheidsproblemen voor vanwege te grote dynamische en statische belasting tijdens het werk.
Dynamische belasting ontstaat bijvoorbeeld bij het tillen en verplaatsen van cliënten.  Statische belasting ontstaat bij het belasten van het lichaam in één houding, zoals vaak gebeurt tijdens ADL-zorg.
Om de belasting bij de zorgverleners te verminderen is het van belang dat zij kennis, inzicht en ervaring krijgen in de juiste til- en verplaatsingstechnieken.
De trainingen van TRANSFERS beLICHT hebben een positieve uitwerking op zowel de zorgverlener als de cliënt.

Jan Mannee

Organist

Tinie Hake

Tinie Hake heeft vanuit haar jarenlange ervaring ... Transfers Belicht ...

Jan Mannee

Ontwikkeling van het materiaal tot een e-learning.

Uw tweede teamlid

Vertel wat meer over dit item. Geef mensen de nodige informatie om verder te gaan. Klik hier en dan op "Toevoegen en beheren" om uw eigen item te plaatsen.

Please reload

Tinie Hake

Ergotherapeut 

Peter de Groot

Ergotherapeut

© 2015 / 2018 TRANSFERS  beLICHT